Wie zijn wij

Wij zijn een gezellige en sportieve vereniging. Op 12 juni 2014 vierden we ons 40 jarig bestaan.

Er kan bij ons zowel recreatief gebadmintond worden, als in competitieverband. In competitieverband wordt er deelgenomen aan de competitie met 1 senioren en 3 jeugdteams in de afdedling Zeeland van het District Zuid-West van de badmintonbond, Badminton Nederland.                                                                                                          

De Jeugdteams spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur in de sporthal te Kloosterzande. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond in de thuishal aan de Sportlaan te Hulst. De uitwedstrijden kunnen op alle dagen van de week gepland worden. Bij de jeugd zijn deze uitwedstrijden ook vooral op zaterdag.

Er wordt jaarlijks een aantal toernooien georganiseerd, op de normale speelavonden (woensdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur). Zoals o.a. een kerst- / nieuwjaarstoernooi en een paastoernooi.

Daarnaast trachten we tweejaarlijks een gezellig familietoernooi te houden: Het "Ouder-kind toernooi". Dit toernooi is niet alleen een verenigingsaangelegenheid, waardoor het ook toegangkelijk is voor kinderen met hun ouders van buiten onze eigen vereniging.

Zoals het een echte vereniging betaamt worden er natuurlijk jaarlijks clubkampioenschappen gehouden. Dit voor de jeugd en de senioren. Op deze kampioenschappen wordt er gestreden om prijzen in het enkelspel en het  gemengd-, dames- en herendubbel.

 

 

Laatste Nieuws

Clubkleding bestelbaar

Beste leden, De eerste week van september zit er weer op. Het badmintonseizoen is, zowel voor de senioren als voor ...

Lees Meer...

Nieuwsbrief 2 (seizoen 17-18)

Nieuwsbrief 2 seizoen 2017-2018 Nog 1 week en dan is het Kerst, toch altijd een gezellige tijd. De eerste sneeuw ...

Lees Meer...

uitnodingig voor- en agenda van de ALV dd 29-11-2017

Uitnodiging voor- en de agenda van de Algemene Ledenvergadering van B.C. den Ossaert op woensdag 29 november 2017 om ...

Lees Meer...