Wie zijn wij

Wij zijn een gezellige en sportieve vereniging. Op 12 juni 2014 vierden we ons 40 jarig bestaan.

Er kan bij ons zowel recreatief gebadmintond worden, als in competitieverband. In competitieverband wordt er deelgenomen aan de competitie met 1 senioren en 3 jeugdteams in de afdedling Zeeland van het District Zuid-West van de badmintonbond, Badminton Nederland.                                                                                                          

De Jeugdteams spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur in de sporthal te Kloosterzande. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond in de thuishal aan de Sportlaan te Hulst. De uitwedstrijden kunnen op alle dagen van de week gepland worden. Bij de jeugd zijn deze uitwedstrijden ook vooral op zaterdag.

Er wordt jaarlijks een aantal toernooien georganiseerd, op de normale speelavonden (woensdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur). Zoals o.a. een kerst- / nieuwjaarstoernooi en een paastoernooi.

Daarnaast trachten we tweejaarlijks een gezellig familietoernooi te houden: Het "Ouder-kind toernooi". Dit toernooi is niet alleen een verenigingsaangelegenheid, waardoor het ook toegangkelijk is voor kinderen met hun ouders van buiten onze eigen vereniging.

Zoals het een echte vereniging betaamt worden er natuurlijk jaarlijks clubkampioenschappen gehouden. Dit voor de jeugd en de senioren. Op deze kampioenschappen wordt er gestreden om prijzen in het enkelspel en het  gemengd-, dames- en herendubbel.

 

 

Laatste Nieuws

Nieuwsbrief 1 seizoen 2018-2019

Door omstandigheden is het is al weer even geleden dat er een nieuwsbrief met het nieuws van onze vereniging verschenen ...

Lees Meer...

Uitnodiging ALV dd 20-11-2018

Op dinsdag 20 november 2018 wordt weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden van onze vereniging. De vergadering zal worden gehouden ...

Lees Meer...

Clubkleding bestelbaar

Beste leden, De eerste week van september zit er weer op. Het badmintonseizoen is, zowel voor de senioren als voor ...

Lees Meer...