Wie zijn wij

Wij zijn een gezellige en sportieve vereniging. Op 12 juni 2014 vierden we ons 40 jarig bestaan.

Er kan bij ons zowel recreatief gebadmintond worden, als in competitieverband. In competitieverband wordt er deelgenomen aan de competitie met 1 senioren en 3 jeugdteams in de afdedling Zeeland van het District Zuid-West van de badmintonbond, Badminton Nederland.                                                                                                          

De Jeugdteams spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur in de sporthal te Kloosterzande. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond in de thuishal aan de Sportlaan te Hulst. De uitwedstrijden kunnen op alle dagen van de week gepland worden. Bij de jeugd zijn deze uitwedstrijden ook vooral op zaterdag.

Er wordt jaarlijks een aantal toernooien georganiseerd, op de normale speelavonden (woensdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur). Zoals o.a. een kerst- / nieuwjaarstoernooi en een paastoernooi.

Daarnaast trachten we tweejaarlijks een gezellig familietoernooi te houden: Het "Ouder-kind toernooi". Dit toernooi is niet alleen een verenigingsaangelegenheid, waardoor het ook toegangkelijk is voor kinderen met hun ouders van buiten onze eigen vereniging.

Zoals het een echte vereniging betaamt worden er natuurlijk jaarlijks clubkampioenschappen gehouden. Dit voor de jeugd en de senioren. Op deze kampioenschappen wordt er gestreden om prijzen in het enkelspel en het  gemengd-, dames- en herendubbel.

 

 

Laatste Nieuws

JAAR KALENDER seizoen 2019-2020

De jaar kalender van 2019-2020 ...

Lees Meer...

Ossaert nieuwsbrief Juni 2019

Beste leden van B.C. den Ossaert,   Het 45ste seizoen van onze vereniging is nu echt afgesloten. De jeugd was al ...

Lees Meer...

Nieuwsbrief 3 seizoen 2018-2019

Beste leden en overige belangstellenden, hier is dan de 3de nieuwsbrief van het seizoen 2018-2019.   Allereerst natuurlijk voor die leden die niet ...

Lees Meer...