Familiemiddag 20-05-2017

Het was weer een bijzondere sportieve maar voor gezellige middag op zaterdag 20 mei 2017.

De jaarlijkse familiemiddag stond weer op het programma.

Er hadden zich deze keer een overweldigende 40 koppels  ingeschreven voor het badmintontoernooi in combinatie met de spelletjesmiddag. 

De ingeschreven koppels bestonden uit moeder-dochter of vader-zoon , oma of opa met een van hun kleinkinderen, ooms en tantes maar ook broers en zussen en nog vela andere combinaties.

Om 13:00 uur werd begonnen met 17 periodes van 15 minuten badminton of spelletjes, en niet te vergeten de rebus moest ook nog opgelost worden. En als je dan dacht dat je klaar was kon je nog op zoek naar 8 gouden shuttles die her en der verstopt waren.

Omstreeks 17:20 uur was iedereen klaar en kon er even bijgekomen worden aan de bar en ging de organisatie aan de slag om de gescoorde punten op te tellen. Er waren een 4 tal prijzen te verdelen,

zo kregen Sarah Mortier en Loucka Kootstra een T-shirt  IMG 0813avan de vereniging

 

 

 

 

 

 

 

en waren er ook nog 2 prijzen bij het badminton, deze gingen naar Sietske Boussen die samenspeelde met Oma Mart en Niek Kootstra die samenspeelde met Miriam de Maat.

Hierna was het hoogste tijd om iets aan de knorrende magen te gaan doen, de groep was inmiddels  uitgegroeid tot 95 personen en voor het 3de jaar op rij werd er weer afgesloten met een voortreffelijke friet en snack maatlijd. Ook deze keer werd deze geheel naar tevredenheid verzorgd door de mensen van Frietje Plus 

IMG 0823

IMG 0824

Om 20:00 uur kwam ook aan deze weer  bijzondere badmintonmiddag van B.C. den Ossaert een einde en werd het badmintonseizoen van de jeugd echt afgesloten. Iedereen ging voldaan, sommigen misschien ook al wel met wat stijve spieren, richting huis.

De overige foto's van deze gezelligedag, verschijnen binnenkort ook op deze web-site.

Tot volgend jaar,  op vast weer een leuke, gezellige en sportieve Familiemiddag van B.C. den Ossaert !!!