Nieuwsbrief 1 (seizoen 17-18)

Nieuwsbrief 1 seizoen 2017-2018

De zomer is voorbij, als je naar buiten kijkt dan weet je dat op dit moment in ieder geval zeker, wat een winderige natte bedoening !! ( geschreven op donderdag 14-09-2017)

Maar het badmintonseizoen voor B.C. den Ossaert is ook weer aangebroken, dus dat is het goede nieuws.

De Jeugd is begonnen op vrijdag 1 september

en de Senioren officieel op 6 september, al hebben een aantal leden gebruik gemaakt van de mogelijkheid om al op de laatste 2 woensdagen van augustus het racket weer ter hand te nemen en alvast in te spelen voordat zij op 6 september met de 1ste competitiewedstrijd moesten starten.

De voorbereidingen voor dit seizoen zijn ook al begonnen natuurlijk, op maandag 4 september heeft de jeugdvergadering plaatsgevonden en op maandag de 11de september is de 1ste bestuursvergadering van dit seizoen al geweest, in beide vergaderingen is de planning voor dit seizoen verder uitgewerkt, U kunt deze planning zien in de JAARKALENDER..

Ook is de trainingsmiddag van de jeugd besproken en zijn de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet met betrekking tot de invulling van de lessen en de aanwezigheid van de trainers.

Met betrekking tot die trainers, dit seizoen zullen we het met zijn vieren doen want Hariëtte de Rijk  heeft aangegeven dat zij wenst te stoppen als trainer van B.C. den Ossaert. We willen Hariëtte bedanken voor haar jarenlange inzet voor de B.C. den Ossaert jeugd.

COMPETITIE  Jeugd & Senioren:

De jeugdcompetitie is ook weer uitgezet en we hebben dit jaar 1 team in de jeugdcompetitie van Zeeland. Zij spelen hun thuiswedstrijden weer op zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur in de Hontenissehal in Kloosterzande.

Op deze zaterdag ochtenden (7-10; 25-11; 20-01 en 27-01) worden er 6 badmintonvelden gehuurd (minder kan niet) en zijn er dus een 3 a 4 velden ter beschikking voor leden die eens extra willen trainen of gewoon een extra wedstrijdje willen spelen. Mocht u dan niet zelf willen spelen bent u ook van harte welkom natuurlijk om de speelsters en spelers van ons jeugdteam aan te moedigen natuurlijk !!

Zoals reeds eerder aangekondigd hebben we dit jaar bij de senioren 2 competitieteams die meespelen,  we hebben het 1ste team van B.C. den Ossaert welke spelen in de 4de klasse in de Regio Competitie van het District Zuid West, hun 1ste wedstrijd hebben ze al gespeeld en gewonnen van BC Terneuzen  met 7-1 !!!

Ook zijn we dit seizoen gastheer (of voor degene die liever lezen “gastvrouw”)  voor de thuiswedstrijden van het 1ste team van BV de Sjutttul, zij spelen in de 2de klasse in de Regio Competitie van het district Zuid-West, Mirella en Erik spelen in dit team samen met Elise en Piet.

Zoals het er nu naar uitziet zullen zij vanaf oktober beginnen met hun wedstrijden.

U kunt de data van de wedstrijden lezen op het publicatiebord in de zaal.

VERANDERING VAN COMPETITIEVELDEN:

Zoals mogelijk reeds opgemerkt hebben we gemeend om de velden die gebruikt worden voor de competitiewedstrijden te wisselen. Deze zijn nu niet meer aan de rechterzijde gelegen als je de zaal binnenkomt (vanuit de bar), maar verplaatst naar de linkerzijde voor de ramen. Dit is oa gedaan om vanuit de bar beter naar deze wedstrijden te kunnen kijken.

Het verzoek is dan ook voor de mensen die niet deelnemen aan de competitiewedstrijden van die avond om hun tassen en overige spullen aan de rechterzijde van de zaal neer te zetten en de overige banen ook via de rechterzijde te benaderen (in beide gevallen gezien vanaf de toegangsdeur in de Bar) dit om het geloop langs en achter de competitievelden, zoveel als maar mogelijk is, te beperken.

GROTE CLUBACTIE & SPONSOR KLIKS

-       Zoals een groot aantal voorafgaande jaren gaan we dit seizoen natuurlijk weer meedoen aan de Grote Clubactie. De jeugdleden van onze vereniging zullen allemaal 4 loten voor de verkoop meekrijgen en de senioren kunnen hun bestelling opgeven bij Eddy. Als je zelf niets opgeeft zul je er ongetwijfeld naar gevraagd worden.  STEUN UW VERENIGING.

-       De opbrengst van de bestellingen/aankopen welke door de verenigingsleden gedaan zijn via SPONSORKLIKS is momenteel € 160,-. Dit bedrag is samengesteld uit verkregen percentages van de aankoopbedragen van zaken die aangeschaft zijn bij de bedrijven die hierbij aangesloten zijn. U kunt rechtstreeks  naar de Sponsor kliks site door via uw eigen website het logo van Sponsor Kliks aan te klikken. Er doen best veel bedrijven mee en door uw bestellingen via deze site te doen ondersteund u ook weer financieel uw vereniging. Nieuwsgierig geworden kijk aub via de link naar deze site en doe daar uw bestelling.

Deelname aan de Grote Clubactie en uw bestellingen doen via Sponsor Kliks zorgt ervoor dat we als vereniging extra financiële middelen genereren waarmee we oa. proberen een aantal te organiseren evenementen financieel te ondersteunen (denk aan bijv. lagere inschrijfgelden voor deelname aan clubkampioenschappen of de Familiedag)

ALGEMENE LEDENVERGADERING op woensdag 29 november 2017:

Op woensdag 29 november zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) weer worden georganiseerd. In deze vergadering wordt het seizoen 2016-2017 afgesloten,  legt het bestuur oa. financiële verantwoording af over het gevoerde beleid in het seizoen 2016-2017 en wordt tevens de rest van dit seizoen voorbereidt.  De hal is die avond niet door ons te gebruiken vanwege het jaarlijkse tennistoernooi dus is dit een mooie gelegenheid om bij deze (eigenlijk verplichte) vergadering aanwezig te zijn.

JAARKALENDER:

Wist u dat u volledig op de hoogte kunt zijn van de eventueel voor u belangrijke data van de door de  vereniging georganiseerde zaken zoals de data van de respectievelijk te houden toernooien en andere evenementen van het seizoen 2017-2018. Er is namelijk een jaarkalender te raadplegen op de website zodat u met al die gezellige zaken rekening kunt houden met uw persoonlijke planning.

Zo bent u weer een beetje op de hoogte van een aantal belangrijke zaken met betrekking tot B.C. den Ossaert.

                                  

                                                                       Namens het bestuur van B.C. den Ossaert

                                                                                              Jeroen Berben