Nieuwsbrief 1 seizoen 2018-2019

Door omstandigheden is het is al weer even geleden dat er een nieuwsbrief met het nieuws van onze vereniging verschenen is.

Maar daar is tie dan, het is nu woensdag 7 november 2018 en

ons seizoen is al een tijdje bezig. We hebben ook niet stil gezet en er is eigenlijk best wel wat veranderd. op ledengebied mogen we wel 14 nieuwe mensen verwelkomen, dit zijn er 4 bij de jeugd en 10 bij de senioren. Bij de jeugd hebben Melitta, Dylen,Owen en Amelie zich aangemeld en bij de senioren mochten we Anja, Paul, Erik, Gerard, Peter M.(Mortier), Wim, Marcel, Michelle, Philppe en Sarah verwelkomen. Dit nieuwe leden aantal is in 1 seizoen nog nooit zo groot geweest voor zover ik weet, ik wilde dan ook iedereen van harte welkom heten en veel gezellige en vooral blessure vrije uren bij onze vereniging toewensen. Aan het einde van het vorige seizoen hebben we bij de jeugd afscheid genomen van Lucas, Jason, Lienke en Lieke en bij de senioren werd gestopt door Sabrina, Ans en Ludo. Dit voor uiteenlopende redenen oa. studie en verhuising maar helaas ook vanwege niet badminton gezinde lichamen.

Ook op competitiegebied is onze club gegroeid van 2 naar maar liefts 4 teams.Bij de jeugd zijn Niki, Elise, Sarah en Tijl begonnen met hun team in de jeugd 2 klasse. Het andere jeugdteam met als vaste spelers Jules, Dinand en Olaf, dankbaar gebruik makend van een aantal welwillende invallers speelt mee in de Jeugd 1. Ook bij de senioren hebben we er een team bij en hebben we in de 5de divisie het nu 1ste team van B.C. Den Ossaert spelen. Het team van Mirella, Elise, Anne, Stefan en Erik draait daar geheel niet onverdienstelijk mee. Het 2de senioren team van B.C. den Ossaert, waarin Miriam, Jordy, Ellen, Rene, Frank en Eddy de vaste spelers  zijn, speelt in de 8ste divisie. Ook zij doen zeker niet voor spek en bonen mee en er worden dan ook mooie en vaak spannendewedstrijden gespeeld.

Ook dit jaar hebben we natuurlijk weer een Algemene Ledenvergadering waarin het bestuur verantwoording af zal leggen over het gevoerde beleid in het seizoen 2017-2018, met het gevoerde financieele beleid in het bijzonder. Dit jaar is deze ALV niet op een woensdag avond omdat we geen uitval hebben in het najaar, vanwege het jaarlijkse tennistoernooi wat dit seizoen in februari wordt gehouden is deze ALV OP DINSDAG 20 NOVEMBER 2018 in cafe-restaurant het Bonte Hert aan de Markt te Hulst. U wordt verwacht om 20.00 uur. Indien u deze (volgens de statuten, verplichte vergadering) niet bij kunt wonen dient u zich af te melden bij het bestuur.    1 van de punten op de agenda is de al 10 jaar openstaande vacature voor de functie van 1ste secretaris, mocht u willen weten wat dit inhoud kunt u dit navragen bij het huidige bestuur.

Ook is dit het sezioen dat we ons 45 jarig bestaan kunnen vieren want op woensdag 12 juni 2019 gaan we deze mijlpaal bereiken. we gaan proberen om dit heugelijke feit gezamelijk met u te vieren, ook dit staat op de agenda van de te houden ALV, we houden u op de hoogte.

Dit seizoen zullen er nog veel meer activiteiten worden georganiseerd, om er maar een paar te noemen een nieuwjaarstoernooi, de clubkampioenschapen, een ZGP ( Zeeuwse Grand Prix jeugdtoernooi) en natuurlijk zal er ook een FAMILIETOERNOOI georganiseerd worden. De respectievelijke data's zijn te vinden op de jaarkalender op de website.

Het heeft even geduurd maar is er toch van gekomen, de 1ste nieuwsbrief van dit seizoen is een feit,  tot op de ALV of op een speelmiddag of -avond

Jeroen Berben