Ossaert nieuwsbrief Juni 2019

Beste leden van B.C. den Ossaert,

 

Het 45ste seizoen van onze vereniging is nu echt afgesloten. De jeugd was al een maandje klaar met trainen maar de laatste speelavond voor de senioren was afgelopen week. Op zondag 16 juni vierden we het 45 jarig bestaan op de Mariahoeve bij Emmadorp. Ook dit was weer een hele gezellige, ongedwongen en een B.C. den Ossaert waardige dag, Miriam nogmaals bedankt voor de weer vlekkeloze organisatie.

 

Het was weer een mooi, gezellig, sportief en zeker ook een seizoen met mooie behaalde resultaten, zowel bij de jeugd als bij de senioren in de competitie, bij de ZGP Toernooien en niet te vergeten op de Zeeuws-Vlaamse kampioenschappen in Terneuzen. Ook dit seizoen hebben we weer laten zien dat B.C. den Ossaert echt meedoet in de Zeeuwse badmintonwereld maar ook zeker (soms best ver) daarbuiten.

 

Aan het einde van dit 45ste jaar dat we bestaan kwamen we er niet onderuit om afscheid te moeten nemen van een aantal jeugd-(6) en seniorenleden(10). We wensen hen allemaal het allerbeste en komen hen vast nog wel eens ergens tegen. Ook mochten we gelukkig weer een aantal nieuwe leden welkom heten binnen onze vereniging, bijzonder is daarbij dat nu alle leden van ons 1ste competitieteam bij de senioren nu echt lid van onze club geworden zijn. We heten alle nieuwe leden dan ook van harte welkom en hopen dat ze lang van het badmintonspel, het liefst natuurlijk binnen onze vereniging, kunnen blijven genieten.

 

Op maandag 3 juni was er ook de laatste afsluitende bestuursvergadering van dit seizoen en werd het komende seizoen, het 46ste dus, voorbereid. Alle belangrijke data zijn in een kalender gezet die u ook als bijlage in de aan u verzonden mail aan kunt treffen.

 

Dus nu gaan we genieten van een welverdiende vakantie, maar over 8 weken beginnen we gewoon weer aan het volgende seizoen met de trainingsavonden voor de senioren op 21 en 28 augustus.

 

De 1ste reguliere speelavond bij de senioren is dan woensdag 4 september en de 1ste trainingsmiddag bij de jeugd is op vrijdag 6 september 2019.

 

Namens het bestuur, wens ik iedereen een bijzonder fijne zomer toe, aan de temperaturen zal het niet liggen ( in ieder geval tot nu dan toch) en tot in augustus/september 2019.

 

Namens het bestuur van B.C. den Ossaert
Jeroen Berben
Het bestuur van B.C. den Ossaert