Nieuwsbrief juni 2020

Hulst 1 juni 2020

Beste leden van B.C. den Ossaert,


Het is maandag 1 juni 2020, een zon overgoten 2de Pinksterdag, de horeca heeft om 12 uur zijn deuren en de terrassen weer mogen openen en er lijkt niets meer aan de hand. Was het maar echt zo….
We hebben ons 46ste badmintonseizoen wel heel erg raar afgesloten deze keer.
Met maar 1 deelname mogelijkheid aan een georganiseerde ZGP voor de jeugd, (waarvan gelukkig de door iedereen behaalde punten op dat toernooi in ieder geval meegenomen mogen worden naar de toernooien van het komende seizoen).
Er waren geen clubkampioenschappen voor jong en oud en ook komt er geen familiemiddag meer. Op 12 maart werd er voor ons bepaald dat het seizoen klaar was.

Gelukkig is er in de tussentijd wel weer wat veranderd en worden de opgelegde maatregelen langzaam aan weer wat versoepeld. Ook worden er steeds meer randvoorwaarden bekend om weer te kunnen beginnen met het beoefenen van onze geliefde sport. Voor onze jongeren onder de 18 zouden we al weer kunnen beginnen als het seizoen inmiddels niet officieel haar einde had bereikt.

Het bestuur heeft op 18 mei de laatste online bestuursvergadering van dit seizoen gehad. We zijn er in deze vergadering vanuit gegaan dat we in september echt weer van start kunnen gaan. De trainingen van de jeugd zijn dan met een aantal aanpassingen en het in acht nemen van de 1,5 meter tussen de trainers en de jeugdigen en voor de trainers onderling wel realiseerbaar. Hoe het er voor de volwassenen op woensdagavond uit gaat zien, of de competitie van start kan, en ook heel belangrijk of de bar weer open mag, is nog niet helemaal duidelijk, dit zal mede afhangen van de dan nog van kracht zijnde maatregelen. We komen hier zeker in de laatste week van augustus nog op terug.
Ook hebben we als bestuur in de laatste vergadering al wel een principe kalender vastgesteld, zodat er weer een leidraad is van hoe het komende seizoen er uit zou kunnen komen te zien. Deze kalender kunt u binnenkort terug vinden op de website van onze vereniging.
Graag zouden we, in deze tijden waarbij de aankopen via internet enorm gegroeid zijn, ook nog eens de bestelmogelijkheid via SponsorKliks, onder uw aandacht willen brengen, want zoals u ongetwijfeld weet komt dat onze clubkas ten goede, en wie weet hoe hard we dit nog zullen kunnen gebruiken in de toekomst.
Wij wensen u allen toch een hele fijne zomer en we hopen samen met u dat alles weer snel normaal mag worden, al beseffen we ons ook dat “normaal” er mogelijk toch nog steeds heel anders uit kan komen te zien.
Graag zien we iedereen weer in september

 

                                                                                                            Het bestuur van B.C. den Ossaert
                                                                                        Mirella, Miriam, Eugenie, Freddy, Eddy, Patrick & Jeroen