OOK GEEN BADMINTON DOOR ALGEMENE LOCKDOWN

  • Home
  • Nieuws
  • OOK GEEN BADMINTON DOOR ALGEMENE LOCKDOWN

Beste leden van BC den Ossaert,

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord of gelezen hebben, is bekend gemaakt dat als onderdeel van de verregaande maatregelen in de strijd tegen Covid-19 het besluit is genomen om binnensportlocaties te sluiten vanaf maandagavond 14 december 2020 om 24:00 uur.

Hiermee is zowel voor de junioren als voor de senioren abrupt een eind gekomen aan het toch al “gehavende” badmintonjaar 2020.

Zowel de jeugdtraining op vrijdagmiddag als de speelavond voor senioren op woensdag vervallen vanaf deze week. Zoals het er nu voorstaat zal het badmintonseizoen in ieder geval stilliggen tot 19 januari 2021. Dit houdt ook onvermijdelijk in dat de voorronden enkelspel (senioren) voor de clubkampioenschappen tot nader order worden uitgesteld. Uiteraard zullen wij jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen omtrent de hervatting van de speelavonden / middagen.

Ondanks alle verboden, beperkingen en negatieve berichten hopen we dat jullie Kerst 2020 en Oud en Nieuw in kleine kring toch tot een onvergetelijk feest mogen maken. Laten we ons de komende tijd “goed gedragen” zodat we straks in 2021 weer ouderwets kunnen knallen.

Namens het voltallige bestuur van BC den Ossaert

Prettige Kerstdagen en een heel gezond en sportief 2021