nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief 1      seizoen 2021-2022

Beste leden van B.C. den Ossaert

Na een bewogen anderhalf jaar met een hoop restricties is dan toch ons 47ste speelseizoen afgelopen woensdag van start gegaan.

De 1ste bestuursvergadering  is op 31 augustus gehouden en alle voorbereidingen zijn gedaan om er weer een mooi, sportief, maar vooral gezellig, BC den Ossaert, seizoen van te maken.

Het jeugdcompetitieteam is ingedeeld en gaat ons weer vertegenwoordigen binnen Zeeland en ook de beide seniorenteams kunnen weer van start in het district Zeeland-West-Brabant.

De senioren en de jeugd zijn alweer begonnen en de jeugd traint vanaf dit seizoen ook op  woensdagavond. Zij doen dit in 2 groepen tussen 18:00 en 20:00 uur. Deze wijziging was nodig omdat we door deze verschuiving meer trainers bereidt hebben gevonden om de trainingen te geven.

De trainersgroep bestaat nu namelijk uit Ellen, Jordy, Miriam,Sergio en Jeroen.  En indien nodig kunnen we ook nog van Erik zijn ervaring gebruik maken.

Whatsapp groep voor de Jeugd:

Voor de communicatie met alle jeugdleden zal er een whatsapp groep gemaakt worden.  Aan deze whatsapp groep zouden we ook graag 1 van de ouders toe willen voegen, u zult daarvoor worden benaderd door 1 van de jeugdtrainers.

Landelijk badminton promotie actie “Probeer Badminton nu

Aan deze door Badminton Nederland opgezette ledenwerfactie doen meer dan 200 verenigingen mee. In Zeeuws-Vlaanderen zijn wij de enige deelnemende vereniging.

Door de brede promotie hopen we zo meer geïnteresseerden in de badminton sport te bereiken. Iedereen zowel jong als oud kan zich opgegeven en wordt 10 lessen aangeboden. Deze lesavonden beginnen in de 1ste week van oktober, het zou dan wat drukker kunnen worden op de speelavonden, we zullen ons best doen om de lessen te spreiden en niet meer als 1 badmintonbaan hiervoor te reserveren.

“Grote Clubactie “ en “Plus” spaaractie

Om extra financiën te genereren voor de vereniging doen we dit jaar natuurlijk, zoals voorgaande jaren,  weer mee met de “Grote Clubactie”.

Dit jaar doen we ook mee met de spaaractie van de “Plus”. Na gedane boodschappen bij 1 van hun winkels, kun je middels het invoeren van een voucher code je vereniging financieel steunen.

Controle van bij de vereniging vastgelegde gegevens.

Het secretariaat van de vereniging zal vanaf november een controle uitvoeren van Uw bij de vereniging bekend staande NAW gegevens. Patrick Willaert neemt deze taak op zich en u kunt tegen die tijd een mail van hem verwachten.

We willen ook graag in kaart brengen welke leden van onze vereniging een EHBO diploma hebben en/of een AED mogen bedienen. U kunt dan ook een noodnummer opgeven dat gecontacteerd kan worden indien dit onverhoopt nodig mocht zijn.

We wensen iedereen weer een gezellig, sportief en vooral blessure vrij seizoen toe. 

 

                

                                                                                                                   Het bestuur van B.C. den Ossaert