Informatie

Ja, ja… het is echt waar, vanaf september 2008 is badminton niet langer een sport waarvoor je volwassen moet zijn! Ook de 'kleine prutsen' en tieners zijn weer van harte welkom om deze sport te beoefenen.

Inmiddels leven we niet meer in 2008 en blijkt er zoveel belangstelling te zijn dat we besloten hebben om de training uit te breiden met een uur! Dus er is ook plaats voor jou !

We trainen elke vrijdag (muv de schoolvakanties) van 16.00 uur tot 17.00 uur en van 17.00 uur tot 18.00 uur. Beginnende badmintonners krijgen les in het eerste uur.

 

Wie mag komen?

Alle jongens en meisjes van 7 à 8 jaar tot en met 16 jaar. (Ben je ouder, dan ben je van harte welkom bij de senioren op woensdag vanaf 20.00 uur)

 

Wat heb ik nodig?

Gymkleren, schoenen (GEEN zwarte zolen), en een racket. Mocht je geen racket hebben, kun je altijd een racket van ons lenen.

 

Wat betalen paps en mams?

De contributie bedraagt ​​voor 1 seizoen € 65, -. Een seizoen loopt van september tot en met mei, elke vrijdag met uitzondering van de schoolvakanties uiteraard.

 

Wat moet ik nu doen?

Wil je weten of badminton iets voor jou is? Je mag 2 lessen meedoen zonder verplichtingen. Een racket kun je eventueel van ons lenen. voor meer info kun je bellen naar Jeroen Berben (telnr .: 0114-315210) of spring eens binnen op vrijdagmiddag tussen 16.00 uur tot 18.00 uur.

 

Hopelijk zien we je snel!

 

De jeugdtrainers,

Jordy , Sergio, Erik en Jeroen

Laatste Nieuws

OOK GEEN BADMINTON DOOR ALGEMENE LOCKDOWN

Beste leden van BC den Ossaert, Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord of gelezen hebben, is bekend gemaakt dat als onderdeel ...

Lees Meer...

Badminton op woensdagavond

Beste leden,  We hebben dinsdag nav de persconferentie van afgelopen dinsdag besloten om de speelavonden stop te zetten, dat ging ...

Lees Meer...

CORONA PROTOCOL B.C. den Ossaert

Corona-  protocol     BC den Ossaert   De volgende basisregels ter bestrijding van het Coronavirus zijn nog steeds van kracht : - heeft u ...

Lees Meer...