Lidmaatschap

Ook jeugdleden zijn van harte welkom bij B.C. den Ossaert!

Voor het geven van badmintonlessen aan de jeugd, beschikken wij maar liefst over zes trainers! Dit zijn: Jordy, Erik, Sergio, Jeroen, Miriam en Ellen.   

Onze jeugdledenafdeling bestaat uit maximaal 32 kinderen. De lessen worden gegeven in twee tijdsblokken:  

    • Groep 1: van 18:00 - 19:00 uur (groep voor de allerjongsten)
    • Groep 2: van 19:00 - 20:00 uur

In elk uur kunnen we 16 jeugdleden plaatsen.

Nieuwe jeugdleden zijn bij onze vereniging van harte welkom tijdens het eerste speeluur. 

Een jeugdlid betaald bij onze club € 65,- per speelseizoen + € 7,- inschrijfgeld. Een seizoen loopt van de woensdag in september tot en met de laatste woensdag in mei. Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Welke trainingsmiddagen door de schoolvakanties komen te vervallen, kun je lezen in de '' OSSAERTnieuwsbrief '' en in de jaarkalender. Beide documenten zijn tevens terug te vinden op deze website. 

Je kunt als jeugdlid ook deelnemen aan de competitie. Competitiewedstrijden zijn wedstrijden die je speelt tegen kinderen van andere verenigingen. De thuiswedstrijden van de competitie worden gespeeld op zaterdagochtend. Deze wedstrijden worden echter niet in Hulst gespeeld, maar in de Hontenissehal in Kloosterzande tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Naast thuiswedstrijden zijn er ook uitwedstrijden. Deze worden bij de deelnemende verenigingen in de rest van Zeeland gespeeld. Dit kan bijvoorbeeld zijn in Terneuzen of Sluis, maar ook in Kruiningen of Goes.

De competitieleider bij de jeugd is Erik Stoel.

Onze jeugdcontactpersoon binnen het bestuur is Jordy de Mul.

Heb je interesse in badminton? Leuk! 

Je mag bij ons twee keer vrijblijvend mee komen trainen. Zo kun je kijken of je het echt zo leuk vindt, dat je ook lid wil worden.

Je kunt je aanmelden bij Jeroen Berben

Telefoonnummer: 0114-315210

Laatste Nieuws

Penningmeester gezocht

Wij zijn op zoek naar een financieel kundig persoon die voor onze badmintonclub BC Den Ossaert de functie als ...

Lees Meer...

ZGP 2022

Wisten jullie dat?..... Op zaterdag 14 mei organiseren wij in Hulst een toernooi speciaal voor de jeugd, het ZGP.  Dit is ...

Lees Meer...

Enkelspel competitie standen

Vanaf vandaag zullen de uitslagen en standen van de interne clubkampioenschappen enkelspel zichtbaar zijn voor onze leden. Deze zijn terug ...

Lees Meer...