Lidmaatschap

De jeugd bij BC den Ossaert heeft zijn eigen speelmiddag op vrijdag. Voor het geven van onze badmintonlessen aan de jeugd beschikken wij maar liefst over 4 trainers! Dit zijn: Jordy, Erik, Sergio en Jeroen.   

Onze jeugdledenafdeling bestaat uit maximaal 32 kinderen. De lessen zijn van 16:00 uur tot 17:00 uur en van 17:00 uur tot 18:00 uur. In elk uur kunnen we 16 jeugdleden plaatsen.

Nieuwe jeugdleden worden bij onze vereniging tijdens het eerste speeluur van 16:00 uur tot 17:00 uur verwacht.

Een jeugdlid betaald bij onze club € 65, - per speelseizoen + € 7, - inschrijfgeld. Een seizoen loopt van de 1ste vrijdag in september tot en met de laatste vrijdagmiddagtraining in mei.

Tijdens de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Welke trainingsmiddagen dit zijn, kun je lezen in de '' OSSAERTNieuws brief '', welke ook te vinden op deze website.

Je kunt als jeugdlid ook aan de competite. Deze wedstrijden speel je tegen kinderen van andere verenigingen. Er zijn thuiswedstrijden op zaterdagochtend. Deze worden echter niet in Hulst gespeeld, maar in Kloosterzande in de Hontenissehal tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Naast thuiswedstrijden zijn er ook uitwedstrijden. Deze worden bij de deelnemende verenigingen in de rest van Zeeland gespeeld, bijv. in Terneuzen of Sluis, maar ook in Kruiningen of Goes.

Heb je interesse in badminton? Dan mag je bij ons 2 keer komen meetrainen! Zo kun je kijken of je het echt  zo leuk vindt, dat je ook lid wilt worden. Je kunt je aanmelden bij Jeroen Berben (0114-315210)

 

 De competitieleider bij de jeugd is Erik Stoel en de Jeugdcontactpersoon voor onze jeugd binnen het bestuur is Jordy de Mul

Laatste Nieuws

OOK GEEN BADMINTON DOOR ALGEMENE LOCKDOWN

Beste leden van BC den Ossaert, Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord of gelezen hebben, is bekend gemaakt dat als onderdeel ...

Lees Meer...

Badminton op woensdagavond

Beste leden,  We hebben dinsdag nav de persconferentie van afgelopen dinsdag besloten om de speelavonden stop te zetten, dat ging ...

Lees Meer...

CORONA PROTOCOL B.C. den Ossaert

Corona-  protocol     BC den Ossaert   De volgende basisregels ter bestrijding van het Coronavirus zijn nog steeds van kracht : - heeft u ...

Lees Meer...