Wie zijn wij?

Wij zijn al bijna 50 jaar lang een gezellige en sportieve badmintonclub in Hulst waar zowel recreatief, als in competitieverband, badminton wordt gespeeld.

De vereniging is lid van de Badminton Bond " Badminton Nederland " en we spelen ook mee in de competitie van het District Zuid-West met 1 jeugdteam en 2 seniorenteams.                  

Het jeugdteam speelt de thuiswedstrijden op zaterdagochtend van 10:00 uur en 12:00 uur in de sporthal in Kloosterzande. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond vanaf 20:00 uur in onze thuishal aan de Sportlaan te Hulst. De uitwedstrijden kunnen op alle dagen van de week gepland worden; bij de jeugd zijn deze uitwedstrijden altijd op zaterdag.

Bij de senioren worden er gedurende het seizoen een aantal toernooien georganiseerd, op de normale speelavonden (woensdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur). O.a. een kerst-, nieuwjaars-, en paastoernooi.

Daarnaast organiseren we jaarlijks het "Ouder-kind toernooi". Aan dit toernooi kunnen kinderen met hun ouders, oma's / opa'sof met ooms en tantes deelnemen.

Tot slot organiseren wij uiteraard ook jaarlijks ''clubkampioenschappen'' voor zowel jeugd- als seniorenleden.
Tijdens deze clubkampioenschappen wordt er gestreden om prijzen in de volgende klasses: enkelspel, gemengd-, dames- en herendubbel. 

Op onze website kunt u bij ''Hall of Fame'' de uitslagen van de clubkampioenschappen van voorgaande jaren bekijken. 

 

 

Laatste Nieuws

ZGP 2023

Zeeuwse Jeugd Grand Prix (ZGP)  toernooien  2022-2023 Op zaterdag 13 mei werden in Hulst bij Badmintonclub den Ossaert de finale ...

Lees Meer...

Nieuwe shirts jeugdteam

Op zaterdag 13 mei tijdens de finale van de ZGP, heeft het jeugd competitie team voor het eerst mogen ...

Lees Meer...

Complimentendag

1 maart 2023: Nationale Complimentendag! Een mooi moment om van de gelegenheid gebruik te maken om onze “jeugd-vrijwilligers” eens in ...

Lees Meer...