Wie zijn wij?

Wij zijn al bijna 50 jaar lang een gezellige en sportieve badmintonclub in Hulst waar zowel recreatief, als in competitieverband, badminton wordt gespeeld.

De vereniging is lid van de Badminton Bond " Badminton Nederland " en we spelen ook mee in de competitie van het District Zuid-West met 1 jeugdteam en 2 seniorenteams.                  

Het jeugdteam speelt de thuiswedstrijden op zaterdagochtend van 10:00 uur en 12:00 uur in de sporthal van sportcomplex Den Dullaert. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond vanaf 20:00 uur in onze thuishal in dit complex te Hulst. De uitwedstrijden kunnen op alle dagen van de week gepland worden; bij de jeugd zijn deze uitwedstrijden altijd op zaterdag.

Bij de senioren worden er gedurende het seizoen een aantal toernooien georganiseerd, op de normale speelavonden (woensdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur). O.a. een kerst-, nieuwjaars-, en paastoernooi.

Daarnaast organiseren we jaarlijks het "Ouder-kind toernooi". Aan dit toernooi kunnen kinderen met hun ouders, oma's / opa's of met ooms en tantes deelnemen.

Tot slot organiseren wij uiteraard ook jaarlijks ''clubkampioenschappen'' voor zowel jeugd- als seniorenleden.
Tijdens deze clubkampioenschappen wordt er gestreden om prijzen in de volgende klasses: enkelspel, gemengd-, dames- en herendubbel. 

Op onze website kunt u bij ''Hall of Fame'' de uitslagen van de clubkampioenschappen van voorgaande jaren bekijken. 

 

 

Laatste Nieuws

Magnum toernooi

Op 13 en 14 januari 2024 organiseert Klein Boom haar 33ste internationaal Magnumtoernooi, een pouletoernooi voor teams van minimum 2 dames en ...

Lees Meer...

Nieuw seizoen 2023-2024

  De eerste speelavond van het nieuwe seizoen zit er al weer op! Voor de eerste keer spelen in de Noordhal, ...

Lees Meer...

Einde periode Zuidhal

Zoals eerder via nieuwsbrieven gecommuniceerd, is de laatste speelavond een feit, en daarmee een tijdperk van de Zuidhal ook! De ...

Lees Meer...