Wie zijn wij?

Wij zijn al bijna 50 jaar lang een gezellige en sportieve badmintonclub in Hulst waar zowel recreatief, als in competitieverband, badminton wordt gespeeld.

De vereniging is lid van de Badminton Bond " Badminton Nederland " en we spelen ook mee in de competitie van het District Zuid-West met 1 jeugdteam en 2 seniorenteams.                  

Het jeugdteam speelt de thuiswedstrijden op zaterdagochtend van 10:00 uur en 12:00 uur in de sporthal van sportcomplex Den Dullaert. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond vanaf 20:00 uur in onze thuishal in dit complex te Hulst. De uitwedstrijden kunnen op alle dagen van de week gepland worden; bij de jeugd zijn deze uitwedstrijden altijd op zaterdag.

Bij de senioren worden er gedurende het seizoen een aantal toernooien georganiseerd, op de normale speelavonden (woensdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur). O.a. een kerst-, nieuwjaars-, en paastoernooi.

Daarnaast organiseren we jaarlijks het "Ouder-kind toernooi". Aan dit toernooi kunnen kinderen met hun ouders, oma's / opa's of met ooms en tantes deelnemen.

Tot slot organiseren wij uiteraard ook jaarlijks ''clubkampioenschappen'' voor zowel jeugd- als seniorenleden.
Tijdens deze clubkampioenschappen wordt er gestreden om prijzen in de volgende klasses: enkelspel, gemengd-, dames- en herendubbel. 

Op onze website kunt u bij ''Hall of Fame'' de uitslagen van de clubkampioenschappen van voorgaande jaren bekijken. 

 

 

Laatste Nieuws

Uitslagen Clubkampioenschappen 2024

                                                                                                                 Clubkampioenschappen  2023-2024 Het is zondagochtend 21 april 2024, om 09:00 uur is de formule 1 wedstrijd van China gestart. Max ...

Lees Meer...

Finale ZGP 2024

Einduitslag Zeeuwse Jeugd Grand-prix toernooien (Badminton)                    Op zaterdag 11 mei was het dan zover, na al 3 toernooien gespeeld ...

Lees Meer...

ZGP 2024

Zaterdag 30 maart is er weer een Zeeuwse Grand Prix gespeeld door onze jeugdspelers. Dit keer werd het toernooi, ...

Lees Meer...