Wie zijn wij?

Wij zijn al bijna 50 jaar lang een gezellige en sportieve badmintonclub in Hulst waar zowel recreatief, als in competitieverband, badminton wordt gespeeld.

De vereniging is lid van de Badminton Bond " Badminton Nederland " en we spelen ook mee in de competitie van het District Zuid-West met 1 jeugdteam en 2 seniorenteams.                  

Het jeugdteam speelt de thuiswedstrijden op zaterdagochtend van 10:00 uur en 12:00 uur in de sporthal in Kloosterzande. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond vanaf 20:00 uur in onze thuishal aan de Sportlaan te Hulst. De uitwedstrijden kunnen op alle dagen van de week gepland worden; bij de jeugd zijn deze uitwedstrijden altijd op zaterdag.

Bij de senioren worden er gedurende het seizoen een aantal toernooien georganiseerd, op de normale speelavonden (woensdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur). O.a. een kerst-, nieuwjaars-, en paastoernooi.

Daarnaast organiseren we jaarlijks het "Ouder-kind toernooi". Aan dit toernooi kunnen kinderen met hun ouders, oma's / opa'sof met ooms en tantes deelnemen.

Tot slot organiseren wij uiteraard ook jaarlijks ''clubkampioenschappen'' voor zowel jeugd- als seniorenleden.
Tijdens deze clubkampioenschappen wordt er gestreden om prijzen in de volgende klasses: enkelspel, gemengd-, dames- en herendubbel. 

Op onze website kunt u bij ''Hall of Fame'' de uitslagen van de clubkampioenschappen van voorgaande jaren bekijken. 

 

 

Laatste Nieuws

ZGP2023

Het Zeeuwse Grand Prix toernooi voor jeugdspelers tot 18 jaar is het jaarlijks terugkerende evenement waar de jeugdspelers hun ...

Lees Meer...

Clubkampioenschappen 2023

Clubkampioenschappen 2023: zaterdag 22 april. Schrijf je in via de Inschrijfformulieren die in de zaal op het publicatiebord hangen! Inschrijven ...

Lees Meer...

SponsorKliks

Help onze club met elke bestelling die je via het internet plaatst: SponsorKliks. Via deze link krijg je meer informatie: ...

Lees Meer...