Wie zijn wij?

Wij zijn al 45 jaar lang een gezellige en sportieve badmintonclub in Hulst waar zowel recreatief, als in competitieverband, badminton wordt gespeeld.

Momenteel spelen twee seniorenteams en drie jeugteams competitie in de afdeling Zeeland, district Zuid-West van de badmintonbond ''Badminton Nederland''.                 

De jeugdteams spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur in de sporthal te Kloosterzande. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond vanaf 20:00 uur in de thuishal aan de Sportlaan te Hulst. De uitwedstrijden kunnen op alle dagen van de week gepland worden; bij de jeugd zijn deze uitwedstrijden vooral op zaterdag.

Bij de senioren worden er gedurende het seizoen een aantal toernooien georganiseerd, op de normale speelavonden (woensdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur). O.a. een kerst-, nieuwjaars-, en paastoernooi.

Daarnaast organiseren we jaarlijks het "Ouder-kind toernooi". Aan dit toernooi kunnen kinderen met hun ouders deelnemen. 

Tot slot organiseren wij uiteraard ook jaarlijks ''clubkampioenschappen'' voor zowel jeugd- als seniorenleden. Tijdens deze clubkampioenschappen wordt er gestreden om prijzen in de volgende klasses: enkelspel, gemengd-, dames- en herendubbel. 

Op onze website kunt u bij ''Hall of Fame'' de uitslagen van de clubkampioenschappen van voorgaande jaren bekijken. 

 

 

Laatste Nieuws

nieuwsbrief september 2021

                                      ...

Lees Meer...

Corona update 24-05-2021

Hulst, 22 mei 2021, Beste leden van BC den Ossaert, Zoals we vorige week allemaal gehoord hebben zijn binnensporten onder voorwaarden ...

Lees Meer...

OOK GEEN BADMINTON DOOR ALGEMENE LOCKDOWN

Beste leden van BC den Ossaert, Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord of gelezen hebben, is bekend gemaakt dat als onderdeel ...

Lees Meer...