Wie zijn wij

Wij zijn een gezellige en sportieve vereniging. Op 12 juni 2014 bestaan ​​vierden we ons 40 jarig.

Er kan bij ons zowel recreatief gebadmintond worden als in competitieverband. In competitieverband wordt er deelgenomen aan de competitie met 1 senioren en 3 jeugdteams in de afdedling Zeeland van het District Zuid-West van de badmintonbond, Badminton Nederland.                                                                                                          

De Jeugdteams spelen hun thuiswedstrijden op zaterdagochtend tussen 10:00 uur en 12:00 uur in de sporthal te Kloosterzande. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op woensdagavond in de thuishal aan de Sportlaan te Hulst. De uitwedstrijden kunnen op alle dagen van de week gepland worden. Bij de jeugd zijn deze uitwedstrijden ook vooral op zaterdag.

Er wordt een aantal toernooien georganiseerd, op de normale speelavonden (woensdagavond van 20:00 uur tot 23:00 uur). Zoals oa een kerst- / nieuwjaarstoernooi en een paastoernooi.

Daarnaast hebben we tweejaarlijks een gezellig familietoernooi te houden: Het "Ouder-kind toernooi". Dit toernooi is niet alleen een verenigingsaangelegenheid, waardoor het ook toegangkelijk is voor kinderen met hun ouders van buiten onze eigen vereniging.

Zoals het een echte vereniging betaamt worden er natuurlijk clubkampioenschappen gehouden. Dit voor de jeugd en de senioren. Op deze kampioenschappen wordt er gestreden om prijzen in het enkelspel en het gemengd-, dames- en herendubbel.

 

 

Laatste Nieuws

OOK GEEN BADMINTON DOOR ALGEMENE LOCKDOWN

Beste leden van BC den Ossaert, Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord of gelezen hebben, is bekend gemaakt dat als onderdeel ...

Lees Meer...

Badminton op woensdagavond

Beste leden,  We hebben dinsdag nav de persconferentie van afgelopen dinsdag besloten om de speelavonden stop te zetten, dat ging ...

Lees Meer...

CORONA PROTOCOL B.C. den Ossaert

Corona-  protocol     BC den Ossaert   De volgende basisregels ter bestrijding van het Coronavirus zijn nog steeds van kracht : - heeft u ...

Lees Meer...