Bestuur

Jeroen Berben

Jeroen Berben


Voorzitter

Ik ben Jeroen Berben. In 1983 ben ik in Hulst komen wonen en 1 jaar later werd ik lid van deze sociale, sportieve maar vooral gezellige badmintonclub. In 1985 werd ik algemeen bestuurslid en in 1994 werd ik door de leden gekozen als voorzitter.

Verder hou ik me bezig met de organisatie van de clubkampioen schappen, het Kerst- of Nieuwjaars- toernooi en met het jaarlijkse familietoernooi.

Je  kunt mij ook tegenkomen als 1 van onze 4 jeugdtrainers op de vrijdagmiddagen.

Eddy van der Veeken

Eddy van der Veeken


Vice - Voorzitter

Eddy van der Veeken. Lid van BC den Ossaert sinds 1986. Competitiespeler mixed competitie, reservespeler herencompetitie, sinds vele jaren bestuurslid, contactpersoon Grote Clubactie.

Eugenie Bosman-de Mul

Eugenie Bosman-de Mul


1ste Secretaris

Eugenie Bosman-de Mul

Lid van B.C. den Ossaert sinds 2016

In 2019 ben ik bij het bestuur gekomen als 1e secretaris.

Patrick Willaert

Patrick Willaert


Ledenadministratie

Mijn naam is Patrick Willaert. Ik ben sinds 1989 actief lid van deze mooie vereniging. Sinds 2004 mag ik me binnen het bestuur bezighouden met alles wat met ledenadministratie te maken heeft.

Mirella de Vijlder

Mirella de Vijlder


Penningmeester / Jeugdzaken

Mirella de Vijlder. Lid van BC den Ossaert sinds 1992. in 2000 ben ik bij het bestuur gekomen en sinds 2003 regel ik de financiele zaken van de vereniging. Daarnaast ben ik competitiespeelster en biedt ik een ondersteunende rol bij de wedstrijd spelende jeugd. 

Miriam de Maat

Miriam de Maat


Competitie zaken

Mijn naam is Miriam de Maat, ik ben actief lid van onze gezellige badmintonvereniging.

Binnen het bestuur verzorg ik, samen met Peter de Pundert, de competitiezaken.

Daarnaast ben ik één van de trainers van de jeugd die op woensdag spelen.

 

 

Freddy Krieckaart

Freddy Krieckaart


Verenigingszaken

 Mijn naam is Freddy Krieckaart. Ik ben sinds 2011 lid van deze gezellige vereniging. Dit na wat rondzwervingen bij verschillende verenigingen ben ik hier blijven hangen. Ik ben een paar maanden later toegetreden tot het bestuur met als taak verenigingszaken.

Jordy de Mul

Jordy de Mul


Jeugdzaken

Hallo, ik ben Jordy en speel al 7 jaar badminton bij BC den Ossaert. Ik speel competitie en daarnaast geef ik training aan jeugdleden. In het bestuur vervul ik de functie wat betreft de jeugdzaken.

Laatste Nieuws

nieuwsbrief september 2021

                                      ...

Lees Meer...

Corona update 24-05-2021

Hulst, 22 mei 2021, Beste leden van BC den Ossaert, Zoals we vorige week allemaal gehoord hebben zijn binnensporten onder voorwaarden ...

Lees Meer...

OOK GEEN BADMINTON DOOR ALGEMENE LOCKDOWN

Beste leden van BC den Ossaert, Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord of gelezen hebben, is bekend gemaakt dat als onderdeel ...

Lees Meer...