Bestuur

Jeroen Berben

Jeroen Berben


Voorzitter

Ik ben Jeroen Berben. In 1983 ben ik in Hulst komen wonen en 1 jaar later werd ik lid van deze sociale, sportieve maar vooral gezellige badmintonclub. In 1985 werd ik algemeen bestuurslid en in 1994 werd ik door de leden gekozen als voorzitter.

Verder hou ik me bezig met de organisatie van de clubkampioen schappen, het Kerst- of Nieuwjaars- toernooi en met het jaarlijkse familietoernooi.

Je  kunt mij ook tegenkomen als 1 van onze 4 jeugdtrainers op de vrijdagmiddagen.

Eddy van der Veeken

Eddy van der Veeken


Vice - Voorzitter

Eddy van der Veeken. Lid van BC den Ossaert sinds 1986. Competitiespeler mixed competitie, reservespeler herencompetitie, sinds vele jaren bestuurslid, contactpersoon Grote Clubactie.

Tonny Drabbe

Tonny Drabbe


1ste Secretaris

Tonny Drabbe

Lid van B.C. den Ossaert sinds 2011

In 2022 ingetreden als 1e secretaris.

Patrick Willaert

Patrick Willaert


Ledenadministratie

Mijn naam is Patrick Willaert. Ik ben sinds 1989 actief lid van deze mooie vereniging. Sinds 2004 mag ik me binnen het bestuur bezighouden met alles wat met ledenadministratie te maken heeft.

Mirella de Vijlder

Mirella de Vijlder


Penningmeester / Jeugdzaken

Mirella de Vijlder. Lid van BC den Ossaert sinds 1992. in 2000 ben ik bij het bestuur gekomen en sinds 2003 regel ik de financiele zaken van de vereniging. Daarnaast ben ik competitiespeelster en biedt ik een ondersteunende rol bij de wedstrijd spelende jeugd. 

Freddy Krieckaart

Freddy Krieckaart


Verenigingszaken

 Mijn naam is Freddy Krieckaart. Ik ben sinds 2011 lid van deze gezellige vereniging. Dit na wat rondzwervingen bij verschillende verenigingen ben ik hier blijven hangen. Ik ben een paar maanden later toegetreden tot het bestuur met als taak verenigingszaken.

Jordy de Mul

Jordy de Mul


Jeugdzaken

Hallo, ik ben Jordy en speel al 7 jaar badminton bij BC den Ossaert. Ik speel competitie en daarnaast geef ik training aan jeugdleden. In het bestuur vervul ik de functie wat betreft de jeugdzaken.

Laatste Nieuws

Penningmeester gezocht

Wij zijn op zoek naar een financieel kundig persoon die voor onze badmintonclub BC Den Ossaert de functie als ...

Lees Meer...

ZGP 2022

Wisten jullie dat?..... Op zaterdag 14 mei organiseren wij in Hulst een toernooi speciaal voor de jeugd, het ZGP.  Dit is ...

Lees Meer...

Enkelspel competitie standen

Vanaf vandaag zullen de uitslagen en standen van de interne clubkampioenschappen enkelspel zichtbaar zijn voor onze leden. Deze zijn terug ...

Lees Meer...